Voetbaltoernooi 2011

Op woensdag middag 23 juni ’11 kwamen om half 2, 40 basisschool kids naar het sportveld voor het jaarlijkse voetbaltoernooi.

Fotoalbum

De kleuters waren de 2 voorafgaande woensdagen al een beetje wegwijs gemaakt met de bal en regels door Fimmie Kuipers. Beide woensdagen
konden ze oefenen, want tsja waar moet de bal naartoe, en wat is overspelen?? En het is op zich al een hele kunst om een bal goed te raken, maar Fimmie leerde hen dit spelenderwijs en deed dit op een geweldige manier,
Fimmie nog bedankt hiervoor!!
Het veld was in een prima conditie, en al gauw werd er fel gestreden. Gelukkig stond ik niet in de schoenen van de scheidsrechter. Er werden mooie wedstrijden gespeeld, en ik verbaas me er altijd weer over hoe snel kinderen weten wie er 1e en 2e staan en dan ook nog hoe de andere wedstrijden gespeeld moeten worden om toch nog kampioen te worden.
Mede namens de laptop van Oscar was de uitslag snel bekend en konden we overgaan tot de prijsuitreiking. En die was als volgt:
Groep 1,2 : Brecht Jansen, Thys Bijlsma, Hildou Tjalma, Ilse Poelstra.
Poule A: Twente, Oane Tjalma, Preben Stellingwerf, Elene Kroon, Anna Frouk Poelstra.
Poule B: Barcelona, Harmen Hiemstra, Wiebe Wiersma, Pieter Thys Tjalma, Chantal Cnossen, Jeanette Cnossen.
Deze winnaars gingen naar huis met een beker en er was voor iedereen een medaille, en nog een ijsco. We kunnen terug kijken een op een zeer geslaagd toernooi.
Wilma